Ottilia.se lyxiga lakan

Referenser

Jag har beställt 3 par lakan av Annika, varje par lite olika men alla har haft vackra spetsar som min mamma och mormor har gjort. Lakanen som Annika har sytt är så fantastiskt välgjorda och vackra. Det är en sann glädje att dessa vackra spetsar som kvinnorna i min släkt har broderat för många år sedan nu är något som vi använder varje dag. Att gå och lägga sig i dessa lakan är en ren lyx!

Stina, Stockholm

Hej Annika, Vi har nu sovit vår första natt i de vackra lakanen du sytt till oss. Pigga vaknade vi första vardagen, i vintertid. Slutligen, storleken på lakanen var perfekt! Ha en bra vecka!

Mats, Bromma

De här lakanen är verkligen himmelska, de bästa lakanen jag någonsin haft! Tack snälla, varje natt att gå och lägga sig i dem är som att lägga sig i en lyxhotellsäng (om inte bättre!). De är världens bästa present till sig själv eller någon annan!

Oliva, Stockholm

Jag har idag tagit upp mitt fina påslakan och örngotten ur förpackningen. Desamma är superfina, vackra och otroligt välsydda. Du är nog ganska ensam om denna proffsiga kvalité på allt från material och sömnad till förpackning och transportemballage. AA++++++++++++++ är mitt betyg till Dig!

Johanna, Österbybruk

Lakanen är jättehärliga; de är snygga att bädda med och sköna att sova i. Jag är också glad över den detaljen att du har lämnat öppningar i de övre hörnen så man kan sticka in händerna och dra upp täcket. Det finns inte på alla påslakan men det underlättar jättemycket. Och så gillar jag de små banden att knyta med. De påminner om gamla tiders örngott; det är gulligt. Du ska ha ett jättestort TACK!

Karin, Ulricehamn

När jag vill bädda riktigt fint tar jag fram mina handsydda påslakan. Farmors noggrant broderade, namnade och spetsförsedda vita överlakan har Annika sytt ihop åt mig med en blå framsida som vackert framhäver farmors gamla hantverk.

Lisbeth, Stockholm

Efter 30 år i linneskåpet kom mina brudlakan med mammas fantastiska virkade spetsar till nytta igen. Dottern blev överlycklig över de vackra påslakanen som hon fick i bröllopspresent.

Ingalill i Örebro

Vi gav ett lakanset med monogram i bröllopspresent till vår son och sonhustru. Vi ser nu fram emot att snart ge ett lakan i doppresent till första barnbarnet!

Farföräldrar i Stockholm

Länkar till tidningsartiklar

Klicka här för att läsa en artikel från Nordsverige (PDF).
Klicka här för att läsa en artikel från Kramforsbladet (PDF).
Klicka här för att läsa en artikel från Sundsvalls Tidning (PDF).
Klicka här för att läsa en artikel från Vi i Nordingrå (PDF).