Ottilia.se lyxiga lakan

Violin

är mitt instrument. När jag var åtta år började jag lära mig spela, och jag håller fortfarande på att utforska detta vackra instrument som kan ge ifrån sig så sköna toner. Yrkesverksam som violinist har jag varit sedan 1987.

Nu, i skrivande stund hösten 2014, har jag, tillsammans med Lars Stattin på viola och Staffan Isbäck på gitarr, givit ut en CD. Vi vill med våra tre instrument ta dig som lyssnare med på en musikalisk resa. Vi vill ge dig upplevelser av både ny och gammal musik, nya vinklingar, olika känslor, klanger och berättelser.

Men vad är musik? Här är några av mina tankar om musik: Musik liknar relationer. Första gången man träffas uppfattar man bara en liten del av varandras personligheter. Men ju mer man umgås, desto mer upptäcker, förstår och fascineras man. Att spela och lyssna till musik kan vara som att dansa och som att flyga. Musik kan vara som havet. Ibland låter jag mig omslutas och sköljas med – lugnt eller kraftfullt, oemotståndligt. Och… om jag hör en riktigt vacker ton kan jag till och med få för mig att den är ätbar, som en bit god choklad!

Du kan köpa vår CD på förlagets hemsida
eller direkt av mig via e-post

Pris 130 kr